Trillen
Dingen die trillen en kietelen op accu of batterij.
!
Onderstaande artikelen zijn niet zo zeer BDSM gericht maar zien we toch heel vaak in speelkoffers terugkomen. Ons assortiment is beperkt maar geeft een indruk waar je op moet letten als je een fairy of wand bestellen wil. Voor meer informatie kun je ons altijd mailen met wat je zoekt.
!
!
160811

Magic Wand

Magic Wand 220 volt versie.
Deze krachtige grote magic wand of fairy heeft 10 trilprogramma's ingebouwd en is voorzien van een zacht silliconen kop. Dit is een forse jongen die uren plezier kan geven.
160830

Magic Wand Draadloos

Magic Wand Draadloos Oplaadbaar
Deze krachtige via usb oplaadbare wand met 10 trilprogramma's kan draadloos gebruikt worden. Voorzien van silliconen kop en krachtige vibraties. Een forse jongen die het een uurtje uithoudt in opgeladen toestand.
20161203

Fairy Harnas

Instelbaar fairy harnas.
Immitatie leren fairy harnas om handsfree te kunnen spelen. Voor alle groot formaat fairy's geheel instelbaar voor taille van 82 cm t/m 110 cm. Achterkant als string, zie andere foto.
160005

Fairy draadloos paars

Oplaadbare paarse fairy.

Deze oplaadbare via usb aansluiting (telefoonadapter) kenmerkt zich door opvallend heftige trillingen. Instelbaar door 10 voorgeprogrammeerde keuze standen geeft een intens genot en een optimale bewegingsvrijheid overal en altijd. Hij is gemaakt van food grade silliconen materiaal met een zachte feeling. Een waar genot voor thuis maar zeker ook om mee te nemen. Spatwater dicht en met veel gebruiksmogelijkheden.
150002

Fairy draadloos

Oplaadbare paarse fairy.
Oplaadbaar met een lange gebruiksduur en 8 ingebouwde programma's. 26 cm lang. Geeft intens genot en maximale bewegingsvrijheid.
150004

Vibrator 100 speed

100 ingeboude programma's en trilritme's.
Eenvoudige maar zeer effectieve vibrator met 100 mogelijke tril programma's, en maakt daarbij zeker niet teveel geluid.. Werkt op 2 AA batterijen, 18 x 3 cm.