Verwennen
Hier kunnen de meningen natuurlijk over verschillen, wij hebben ervoor gekozen onder deze categorie de vibrators, wands en buttpluggen te presenteren.
!
butplug
!
!
!
20161203

Fairy Harnas

Instelbaar fairy harnas.
Immitatie leren fairy harnas om handsfree te kunnen spelen. Voor alle groot formaat fairy's geheel instelbaar voor taille van 82 cm t/m 110 cm. Achterkant als string, zie andere foto.
150014

Strap-on

Strap-on harnas
Eindelijk een voorbind dildo die niet verschuift en echt op zijn plaats blijft! Door het stevige broekje en de al even stevige bevestiging van de dildo is deze strap-on heel bruikbaar. De dildo is 16,5 cm lang: niet groot genoeg? of juist toch iets te groot? Je kunt heb als je wilt vervangen door een andere dildo (niet bijgeleverd).
150024

XL zwarte dildo voor harnas

Deze XL dildo past in het strap-on harnas zoals bovenstaand.
Deze zwarte realistische XL dildo van silliconen uitgevoerd met ballen is een upgrade voor het 16 cm exemplaar dat standaard bij ons strap on harnas wordt geleverd. Met zijn 20 cm lengte en 3,5 cm dikte een echte upgrade voor wie meer gevoel wil.
160812

Penis Knuppel

Silliconen penis knuppel.
Deze sextoy gummie knuppel is gemaakt van medische silliconen en is niet alleen als slagwerk te gebruiken. De totale lengte is 26 cm en de dikte is 3,5 cm.
161109

The Fist

Siliconen Fist
Deze 25 CM hoge en 10 cm brede fist is gemaakt van medisch silliconen. Aangeraden wordt deze te gebruiken met voldoende glijmiddel. Voor wie graag een gevuld gevoel wil hebben en een wat kleinere hand een echte aanrader.
160813

Pussy Pumper

Pussy Pump met trilfunctie.
Deze pussy pumper kan los of in combinatie met het meegeleverde tril-ei gebruikt worden. De anatomische vormgeving garandeerd een perfecte afsluiting en de krachtige vacuum pomp zorgt voor een grote zuigkracht. Het trillen kan in veel gevallen de juiste stimulatie opwekken.