Collars en boeien, metaal
Metalen boeien en collars in alle uitvoeringen voor als het echt vast moet.
!
!
!
20161022

Polsboeien Cijferslot

Polsboeien set RVS met cijferslot.
Deze met 4 cijferige code te openen polsboeien zijn van hoogwaardig RVS. De cijfercombinatie is niet instelbaar maar wordt meegeleverd. Bij bestelling wel graag even de polsdiameter doorgeven ivm maatvoering.
170108

Stalen verchroomde cijferslot collar

Stalen verchroomde collar met cijferslot.
Deze van een vaste cijferslotcombinatie voorziene ronde collar is uitgevoerd in metaal en zwaar verchroomd. De binnendiameter is 135 mm en de dikte is 12 mm.
161103

Metalen Posture Collar

Metalen Posture Collar met slot.
Deze Draadstalen Posture Collar met in diameter van 11,5 cm inwendig houdt het hoofd van je onderdanige in een aandachtige positie. De hoogte van deze collar is 10 cm. Uitgevoerd in staaldraad en verchroomd staal, afsluitbaar met een vast slotje een echte eye catcher.
151303

Collar verchroomd, plat

Platte verchroomde collar met O-ring
Platte verchroomde  collar met O-ring, wordt gesloten dmv magnetische pinnetjes. Deze collar met een diameter van 12 cm past hij om vrijwel elke nek.
151304

Collar RVS, rond

Ronde RVS collar met O-ring
Ronde RVS collar met O-ring, diameter 12 cm wordt door middel van een schroefje gesloten en is elegant te dragen.
151301

Polsboeien replica

Zware stalen polsboeien.
Zware stalen polsboeien voor hem en voor haar, uitgevoerd in staal met slotje. Replica van oude boeien renaissance stijl. Verkrijgbaar voor hem en haar.
151307

Polsboeien, chroom

Zwaar verchroomde polsboeien met afneembare O-ring
Zwaar verchroomde polsboeien met O-ring, deze metalen polsboeien zijn voorzien van een O-ring en zijn erg stevig uitgevoerd, Diameter is 60 mm en sluiting is een magneetsluiting welke alleen met behulp van sleuteltje dat wordt meegeleverd te openen is.
151302

Polsboeien voor haar

Metalen polsboeien voor de vrouw.
Metalen polsboeien voor de vrouw, stoer en stevig design. Kan ook zonder de ketting gesloten worden. Inclusief ketting en 2 gelijksluitende slotjes. Kleine maat 5 cm. Middel maat 6 cm. Door de ovale vormgeving nauwsluitend om de pols.
151306

Enkelboeien, chroom

Set enkelboeien zwaar verchroomd, met O-ring
Set enkelboeien zwaar verchroomd, met O-ring. Deze zware enkelboeien zijn rond en zwaar. De O-ring op de boeien biedt diverse mogelijkheden. Eventueel zijn deze enkelboeien ook te gebruiken als polsboei voor mensen met stevige onderarmen.
170408

Duimboeien

Duimboeien afsluitbaar.
Metalen duimboeien afsluitbaar. Dit ongemak zorgt ervoor dat je handjes netjes bij elkaar blijven maar de vingers bruikbaar blijven.