Bewegingsvrijheid beperken
Naast bondage zijn er nog veel meer mogelijkheden om de bewegingsvrijheid van je sub te beperken.
!
jenking-enkel-zijdig-40-euro
!
Er zijn vele manieren om de bewegingsvrijheid te beperken, dat kan door fixatie in boeien maar ook door gebruik te maken van spreidstangen en meer. Denk bij fixatie bijvoorbeeld ook aan de mond door een spreider of een gag. In deze categorie van onze webshop vind je dan ook allerhande materialen om dit te kunnen doen. Van metaal tot leer en van staal tot rvs.
!
!
20161003

Deelbare spreidstang met boeienset

Deelbare spreidstang 3 delig met immitatie leren pols en enkelboeien.
Deze universeel inzetbare spreidstang compleet met immitatie leren gevoerde pols en enkelboeien is universeel inzetbaar en kan makkelijk worden meegenomen. De spreidstang is 3 delig en ook als 2 delig te gebruiken voor de gewenste afstand en voorzien van 4 bevestigingspunten voor de pols en enkelboeien. Let op, niet geschikt voor takelwerk.
171005

Verstelbare spreidstang

Metalen verstelbare spreidstang.
Deze verstelbare spreidstang van metaal is niet geschikt voor takels etc. De in 3 delen inklapbare spreidstang kan versteld worden van 60 tot 80 cm en is voorzien aan de uiteinden van stevige ogen. Meegeleverd worden de ring en musketon haken zodat het spel kan beginnen.
151604

Canvas Bodybag

Canvas Bodybag 180 CM.

Deze canvas bodybag in zwart wordt gesloten met een rits en riemen. De bag is geschikt voor mensen tot 180 cm lang. Het hoofd is vrij en kan evt met een masker worden afgedekt. De bag is voorzien van riemen met ringen voor evt fixatie. Meer foto's door op de foto te klikken.
151605

Straight Jacket

Immitatie Leren Staight Jacket
Dit immitatie leren Straight Jacket is geschikt geschikt tot maat 42 europees. Het soepele immitatie leer geeft een warme omhelzing en de riemen maken ontsnappen onmogelijk. De beenriemen zorgen voor voldoende speelmogelijkheid en het draagcomfort garandeerd uren speelplezier. Klik op de foto voor meer foto's ook van de achterzijde.
140459

Spreidstang 2 punts

Naar wens op elke lengte leverbaar.
Naar wens op elke lengte leverbaar, prijsvoorbeeld is voor een stang van 40 cm.
140458

Spreidstang 3 punts

Spreidstang die met een extra oog.
Spreidstang die met een extra oog voor extra mogelijkheden (bijvoorbeeld om aan een suspensiepunt op te hangen). Standaard 60 cm lang, maar naar wens ook langer of korter leverbaar.