Collars en boeien, leer
Leren pols en enkelboeien, om lekker vast te zitten stevig maar toch comfortabel.
!
!
!
151406

Polsboeien leer gevoerd

Zachte echt leren polsboeien.
Deze zachtgevoerde leren polsboeien zijn een genot om te dragen en kunnen met de ketting aan elkaar gemaakt worden.
151407

Pols en enkelboeien set ongevoerd

Leren ongevoerd boeiensetje pols en enkel.

Dit ongevoerd leren boeiensetje is ideaal om polsen en enkels vast te leggen en te houden wordt geleverd met slotjes.
151405

Collar en Boeiensetje

Collar met Boeiensetje.
Dit eenvoudige collar en boeiensetje is verbonden met kettingen voor optimale fixatie van je sub/slaaf. Eenvoudig en effectief design voor een betaalbare prijs.
151410

Posture Collar

Immitatie leren posture collar.

Deze kwalitatief hoogwaardig afgewerkte posture collar is van immitatie leer en voorzien van baleinen. Aan de achterzijde gesloten met 3 gespen om een ideale pasvorm te garanderen. Een lust voor het oog en genot om te dragen.
150814

Mittens

Immitatie Leren Mittens/Wanten
Deze immitatie leren gevoerde wanten voorzien van D-ring zijn een aparte sensatie. Door de handen en vingers onbruikbaar te maken geeft het een extra gevoel van machteloosheid.
151411

Enkel hangboeien, set 2 st

Enkel hangboei van immitatie leer.
Deze stevige immitatieleren hangboeien zijn ideaal voor wie eenvoudig en snel iemand op de kop wil hangen. Let wel op dat er stevig schoeisel gedragen moet worden en dat touwwerk en constructie voldoende stevig zijn. Advies nodig? Stuur eerst een mailtje.
20161003

Deelbare spreidstang met boeienset

Deelbare spreidstang 3 delig met immitatie leren pols en enkelboeien.
Deze universeel inzetbare spreidstang compleet met immitatie leren gevoerde pols en enkelboeien is universeel inzetbaar en kan makkelijk worden meegenomen. De spreidstang is 3 delig en ook als 2 delig te gebruiken voor de gewenste afstand en voorzien van 4 bevestigingspunten voor de pols en enkelboeien. Let op, niet geschikt voor takelwerk.
151408

Hogtie harnas leer

Eenvoudig leren hogtie harnas
Wil je snel pols en enkelboeien aan elkaar maken voor een hogtie, dan is dit een stevige optie om binnen enkele seconden je speelmaatje in een hogtie vast te leggen.
151412

Collar en Leash

Immitatie leren collar met leash.
Deze collar met leash bied veel speelplezier. Gemaakt van hoge kwaliteit immitatie leer voor optimaal anti-allergeen draagcomfort. Een leuke gadget voor een clubbezoek of speelavond.
20161201

Hoge Collar Rood Zwart

Immitatie leren hoge collar.
Deze van enkelvoudige sluiting voorziene hoge collar 10 cm is uitgevoerd in immitatie leer en voorzien van een O ring op de voorzijde.
20161202

Hoge Collar met leash

Immitatie leren hoge collar en leash
Deze van immitatie leer vervaardige 10 cm hoge collar met dubbel uitgevoerde sluiting wordt geleverd met leash.
170407

Pols en Beenboeien set.

Pols en Beenboeien set.
Deze leren pols en beenboeien set maakt het gemakkelijk haden en bovenbenen met elkaar te verbinden. Wordt geleverd zoals afbeelding zonder hang en sluitwerk. Eenvoudig aan te brengen en ruime verstelmogelijkheden.
171003

Heren Lak/Leren Collar

Gevoerd leer van binnen lakleer van buiten.
Deze wat grotere collar met leash van leer is geschikt voor zowel heren als forsere dames. De collar is uitgevoerd in stevig maar toch zacht leer. De buitenzijde is van lakleer en voorzien van een O ring aan de voorzijde. De leash maakt deze collar compleet.