Gags en mondspreiders

Wil je de mond open tijdens het spel of juist dicht, in onze collectie kun je zelf kiezen.

!
!
!
150703

Metalen gag

Open metalen mouthgag.
Open metalen mouthgag, met ruime ring voor diverse toepassingen. Buitenmaat van de standaard ring is 45 mm dus deze houd je mond wel open, zodat alles mooi toegankelijk blijft. Nog niet voldoende? Kies dan de XL uitvoering, met een buitenmaat ring van 52,5 mm.
150708

Spider gag

Metalen spyder style gag.
Deze metalen gag met soepele leren riemen geeft een extra indruk omdat hij niet alleen de mond open houdt maar ook de wangen terugduwt door de spinnenpootjes.
150709

Dildo gag

Dildo gag voor hem of haar.
Deze siliconen dildo gag is voorzien van een stevig leren bandje en geeft meer mogelijkheden voor hem en haar.
150711

Draingag Simpel

Gag met sluitstop.

Deze eenvoudige gag voorzien van mondtube en sluitstop zijn de speelmogelijkheden natuurlijk eindeloos. De binnenkant is met leer bekleed en kan doormiddel van de rvs look stop gesloten worden.
150712

Draingag Harnas

Draingag Harnas met sluitstop.
Met dit hoofdharnas voorzien van gagring en sluitstop is ontsnappen niet meer mogelijk. De gag is voorzien van een mondtube en de sluitstop geeft ongelimiteerde mogelijkheden. De binnenzijde is met leer bekleed en kan door de rvs look stop worden afgesloten.
171006

Metalen Bitgag

Metalen Bitgag RVS
Deze bitgag is niet alleen hard maar ook stevig. De RVS gag dient ver en strak in de mond te worden aangetrokken om beschadiging van tanden te voorkomen. Een speeltje voor de echte liefhebber van pony play of extremere gags. Niet geschikt voor beginners.
170602

Dog bone gag

Siliconen Dog Bone Gag
Deze langwerpige hondenbot vormige silliconen gag, ziet er niet alleen leuk uit maar is vooral geschikt voor mensen die ronde gags niet fijn vinden. Gemaakt van tandvriendelijk medisch siliconen geschikt voor bijna elke mond. Stevig en voorzien van PU leren riemen een aanrader wie van kwijlen houdt.
170601

Bit gag

Siliconen Bit Gag
Deze langwerpige gag van siliconen belemmerd spreken, eten etc. Maar is erg bevorderlijk voor het kwijlen. Voor wie bang is voor de tanden of ronde gags te dik vind is dit een unieke uitkomst. Tandvriendelijk medisch siliconen, stevig en voorzien van PU leren riemen.
150710

Gag harnas

Gag harnas voor trechter.
Dit gag harnas met dubbele ring geeft de mogelijkheid een trechter te plaatsen voor diverse doeleinden. De dubbele ring garandeerd een open mond en is niet afsluitbaar door de tong.
150701

Ballgag, dicht balletje

Gag met stevig leren riempje met gesp en een hard kunststof  -dicht- balletje. 
Gag met stevig leren riempje met gesp en een hard kunststof  -dicht- balletje. Verkrijgbaar in blauw, zwart of rood. Stevig setje met echt leren riempjes en omgekeerde gesp voor makkelijk dichtgespen.
150702

Ballgag, open balletje

Gag met stevig leren riempje met gesp en een hard kunststof  -open- balletje.
Gag met stevig leren riempje met gesp en een hard kunststof  -open- balletje. Verkrijgbaar in rood of zwart. Stevig leren ballgag met omgekeerde gesp voor handig vastmaken.
150704

Ballgag, open balletje

Eenvoudig ballgagje.
Eenvoudig ballgagje met harde open bal en kunststof riempje, gesloten via gespje en helmaal wasbaar. De simpelste uit onze collectie voor een super prijs.
150404

Mondspreider dental

Deze kunstoffen mondspreider is eenvoudig maar effectief.
Deze disposable dental spreader houdt je mond ver genoeg open voor ieder doeleind. Van orgine een tandartsproduct en disposable maar voor bdsm doeleinden eenvoudig te gebruiken en goedkoop in aanschaf.
150705

Mondspreider enkel

Enkelzijdige RVS mondspreider Jenkins.
Enkelzijdige RVS mondspreider, ook wel bekend als een Jenkins mouthspreader. Vroeger veel gebruikt door tandartsen en kaakchirurgen, tegenwoordig een echte bdsm tool.
150707

Mondspreider dubbel

Tweezijdig vergrendelbare mondspreider, dubbele Jenkins.
Tweezijdig vergrendelbare mondspreider, dubbele Jenkins mouthspreader voor wie zeker wil zijn dat hij of zij niet gebeten wordt. Dit uit chirurgisch staal vervaardigde kunstwerkje is niet voor de heel kleine monden geschikt.