Klemmen

Klemmen, stokjes, zuigertjes en ander ongemak voor tepels borsten en ballen.

!
!
!
150620

Borstklem, set 2 st

Borstklem met rubberen banden.

Deze borstklem is voorzien van rubberen banden en wordt strak gedraaid met een stevig meganiek. De lengte van de banden is afhankelijk van de cupmaat, Geef je dit bij je bestelling even aan ons door? Desgewenst kan er ook een korte band bevestigd worden, waardoor de klem ook bruikbaar is als ballenklem.

150605

Vacuum zuigers, set 2 st

Vacuum cups in verschillende maten.
Vacuum cups in verschillende maten voor verschillende gebruiksdoelen. Gebruik de kleintjes voor bijvoorbeeld op de clit, een maatje groter past prima op een tepel. Nog groter voor een hele borst. Door de schroefknop zijn ze heel precies in te stellen op elk gewenst niveau van heel lekker naar heel pijnlijk. Prijs per set van 2 stuks
150616

Luxe Japanse stokjes, set 2 st

Deluxe RVS Japanse stokjes klemmen.
Deze Japanse stokjes met eindstopjes voorkomen dat je de rubber bandjes kwijt raakt. Door de positie van de rubbers kunnen ze strakker of losser gezet worden.
150617

Labia- of tepelklemmen, set 2 st

RVS klemmen

Stevige RVS klemmen, geschikt voor tepels, maar misschien nog meer om andere lichaamsdelen te klemmen. De klemmen sluiten met een hendeltje en zijn met elkaar verbonden met een stevige ketting.

150618

Tepel stretchers, set 2 st

Zware kwaliteit RVS tepel stretchers

Deze stretchers zijn voorzien van een Japanse tepelklem. De mate van stretchen is nauwkeurig in te stellen door de schroefdraad.
150613

Klemmen met gewichtjes

Klemmen met gewichtjes
Klemmen met gewichtjes van 165 gram per stuk, toe te passen op verschillende lichaamdelen. Laat je fantasie werken!
150604

Japanse tepelklemmen, set 2 st

De bekende Japanse klemmen.
De bekende Japanse klemmen (set van 2 stuks). Deze klemmen stevig, en hoe meer kracht er op komt, hoe strakker ze worden. Voorzien van wartelhaken voor extra gewichtjes of om aan elkaar te maken. Ook verkrijgbaar met een verbindende ketting ipv de wartelhaken.
150614

Japanse tepelklemmen met hartjes, set 2 st

Japanse tepelklemmen (clover clamps) het hartjes.
De hartjes aan deze klemmen hebben een belletje met een helder geluid.
150610

Tepelklem schroef, set 2 st

Schroefbare tepelklem, naar keuze verkrijgaar met ring of met ketting
Deze erg handige tepelklem kan door middel van het aanschroeven van het huis strakker of losser gezet worden. De ketting is ideaal om vast te maken en zwaar van uitvoering. De uitvoering met ringen ipv een ketting kent verschillende gebruiksmogelijkheden.  Deze klemmen zijn ook ideaal voor gebruik op gepiercde tepels: je kunt de klem er over heen schuiven voordat je hem aandraait, waardoor de klem achter de piercing klemt. Bij het gebruik van deze klemmen blijft de tepel vrij (en beschikbaar voor andere prikkels)
150619

Ballcrusher

Ballcrusher met oog

RVS ballcrusher met oog, kan een pijnlijk genot brengen door de druk op de ballen en balzak.
150615

Alligator klemmen met ketting, set 2 st

Afstelbaar met schroef en verwijderbare padding.
Deze alligator tepelklemmen met ketting zijn veelvoudig te geruiken ook elders. De padding is rubber en kan verwijderd worden waarnaa de alligatortanden beschikbaar zijn.
150607

Klemsetje met schroef en ketting

Deze klemmetjes zijn instelbaar met een schroefje.
Deze klemmetjes zijn instelbaar met een schroefje, en met elkaar verbonden met een ketting. Met het schroefje is de kracht instelbaar en met de doorverbonden ketting maakt het spelen ermee tot een genot.
20161002

Klemmensetje met ketting

Metalen klemsetje met ketting.
Deze verstelbare klemmenset is te gebruiken als tepel of labia klemmenset. Door de instelbare klemmen te gebruiken voor zowel beginner als gevorderden.
20161005

Klemsetje Pinch

Smalle tepel, clit, labia klem.
Deze smalle maar erg stevige klemmen worden bijgesteld door verschuiven van ringetje om de veerkracht af te stellen. Door de smalle vormgeving bruikbaar op meer dan alleen tepels.
150603

Klemsetje soft

Setje van 2 tepelklemmetjes, zacht gevoerd.
Setje van 2 tepelklemmetjes, zacht gevoerd en met het schroefje verstelbaar. Voorzien van ketting om vast te houden of iets aan te hangen.
161110

Tepelklem Scarabee

Extreme metalen schroefklem
Deze dunne metalen schroefklem met scarabee bekken is een pijnlijk genot. Afstelbaar door middel van schroef en uitgevoerd in metaal met ketting.
170310

Trio Klemmensetje

Klemmensetje trio met ketting.

Door middel van een oog en ketting verbonden klemmensetje. Handig voor wie met een setje klemmetjes meerdere plekjes wil bereiken. De klemmetjes zijn instelbaar.

170311

Quadro Klemmensetje

Klemmensetje quadro met ketting.
Door middel van 2 ogen en kettingen verbonden klemmensetje met instelbare klemmen. Voor wie met een setje meerdere plekken wil kunnen bereiken.
170404

Klemmensetje 3 voudig japans

Japanse klemmen set 3 voudig.
Deze beroemde klemmen nu in een uitvoering met 3 stuks voor nog meer mogelijkheden. De klemmen zijn onderling verbonden door stevige kettingen.
170406

Vacuum Cupping setje

Vacuum Cupping Setje.
13 delige vacuum cupping set. Eenvoudig aan te brengen door middel van de pomp en makkelijk schoon te houden. Geen alcohol en vuur nodig. Eenvoudig pompen en genieten.