Zwepen - overigen
Behalve single tails zijn er natuurlijk crops, squirts, floggers en ..... kijk maar!
!
!
!
170312

Leren Slapper

Tuigleren Slapper
Handgemaakte stevige tuigleren slapper. Breedte 5 cm en lengte van het slaggedeelte 30 cm totale lengte 45 cm. Geeft een gevoel als een dubbelgeslagen stevige riem maar nu met een handvat.
150912

Foxtail teaser

Foxtail teaser
Dezeteaser is niet om hard mee te slaan maar om te teasen en te verwennen. Een aparte sensatie na het zwepen waarbij de rillingen langs je lijf lopen. Mooi uitgevoerd met leren gevlochten handvat en een lengte van 60 cm. De speelmogelijkheden zijn onverwacht, echt een aanrader.
150907

Zweepje siliconen hartje

Leuk spankertje met een silicone hartje. 30 cm.
Dit op het oog korte hartvormige zweepje heeft een dikke silliconen hartvormige flap, ideaal als je hartjes wil maken en door de kortere steel goed te hanteren zeker ook voor beginners.
161101

Cane Koker

Verstelbare cane koker met draagriem.
Hard kunstoffen cane koker met draagriem en deksel. Deze rood/zwart uitgevoerde abs kunstoffen cane koker is verstelbaar in lengte tot maximaal 100 cm. En bied plek aan meerdere canes.
170501

Dubbel flaps crop

Crop met dubbele flap.

Deze 60 cm lange mooi afgewerkte crop heeft een dubbele flap. Deze zweep kenmerkt zich door de dubbele impact van de 2 losse flappen. Mooi en degelijk afgewerkt voor het betere slagwerk.
170502

Gevouwen flap crop

Crop met gevouwen flap.
Deze 60 cm lange mooi afgewerkte crop heeft een gevouwen flap. Deze zweep kenmerkt zich door de stevige impact van de gevouwen flap. Mooi en degelijk afgewerkte zweep voor het betere slagwerk.
170503

Korte crop

Crop in korte uitvoering.
Deze 30 cm lange mooi afgewerkte crop is makkelijk te verbergen en mee te nemen. Door de grote flap handig in gebruik voor de wat lastiger bereikbare plekjes en door de korte steel minder krachtig van impact. Mooi en degelijk afgewerkt slagmateriaal.