Knifeplay
Knifeplay is een spannende aanvulling op je BDSM beleving.
!
Wij van Schurk en wicht, plaatsen in deze cathegorie de scherpste collectie messen die we uiteraard zelf getest hebben op geschiktheid voor knifeplay op het scherpst van de snede.
!
!
20160710

Lichtgewicht Columbia

Lichtgewicht mes Columbia

Dit uiters scherpe inklapbare mes wordt compleet geleverd met broekclip en tasje. Het scherpe spitse puntje leent zich uitstekend voor de beginnende knifeplayer. Door zijn inklapbaarheid en economische prijsstelling een ideaal mes voor de beginner met knifeplay.
20160711

Boker Hunter

Jachtmes van Boker
Dit uiterst stevige mes van Boker leent zich uitstekend voor de wat meer veeleisende knifeplay. Het blad kan ontgrendeld worden en is eenhandig te openen. De ergonomisch gevormde grip geeft veel controle en het puntje is een aanrader voor iedere knifeplay liefhebber.
20160712

Browning Pocket

Pocketknife Browning
Dit opvouwbare zakmes van het bekende merk Browning munt uit in zijn afwerking en materiaalkeuze. Een heel schep knifeplay mes waarvan het blad vergrendeld en dat geschikt is voor eenhandig openen.
20160713

Bowie Knife

Bowie Knife
Dit forse bowie style mes heeft een lemmet van 23 cm en is dus een fors uit de kluiten gewassen knifeplay mes voor de wat gevorderde liefhebber. Het handvat en blad geven maximale controle en de gewichtsverdeling is optimaal voor de liefhebbers van fear of knifeplay.