Tens

Hier vind je een tens unit en allerlei accessoires om je electro beleving compleet te maken.

!
sm-player-tens-2-kanaals-los-30-euro

De tens kent veel mogelijkheden, om hier volop van te kunnen genieten zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar. De unit wordt geleverd zonder accessoires. Je kunt kunt zelf een pakket samen stellen helemaal naar jouw eigen wensen, en dit is nog heel voordelig ook:

Bij bestelling van de unit incl. één accessoire krijg je 10% korting op het geheel, bij twee extraatjes 12,5%, bij 3 15%, 4 accessoires leveren 17,5% korting op heel je tens-bestelling op; en zo tot een maximum van 20% korting bij 5 toebehoren.

Deze korting wordt niet automatisch berekend in het winkelwagentje. Na bestelling ontvang je van ons een mailtje met het te betalen bedrag.

!
!
151114

Tens unit

Deze SM Player portable tens werkt op aaa batterijen.

Het is een 2-kanaals tens unit, met diverse ingebouwde programma's.

151119

6 kanaals tens

6 Kanaals tens unit powerbox

Deze powerbox is een 6 kanaals uitvoering met instelbare sterkte per kanaal. Kanaal 1 kan daarbij nog voorzien worden van een aparte frequentie anders dan die van kanalen 2 t/m 6. Door middel van de keuzeknoppen kun je uit 5 gewenste modulaties kiezen. De tens wordt geleverd met kabels en pads. Hij kan makkelijk mee omdat ie ook op 6 C-cell batterijen zijn werk kan doen. De mogelijkheden van deze unit zijn ongekend voor de liefhebber van echte electrosex. M.b.v. een paar eenvoudige verloopjes passen alle ander accesoires hierop.
151101

Plakkers voor de tens, set 4 st

Tens plakkers herbruikbaar.
Vergeet niet altijd nieuwe plakkers bij je tens klaar te hebben liggen! Deze plakken uitstekend, en zijn meerder malen bruikbaar gemaakt van geleidende gel voor optimaal comfort. Voor de SM Player tens unit heb je leads nodig met een aansluiting van 2,5 mm en een pinnetje.
151112

Tens cupping, set 2 st

SM Player Tens cupping set.
2 vacuumcups met tens aansluitring. Een genot voor wie de tepels echt wil verwennen, wordt geleverd excl. leads, voor de SM Player tens unit heb je leads nodig met een aansluiting van 2,5 mm en een pinnetje.
151113

Tens handschoenen, set 2 st

Tens handschoenen set.
2 geleidende handschoenen om het lichaam op alle plekken te stimuleren of te prikkelen, wordt geleverd zonder de leads, voor de SM player tens unit heb je leads nodig met een aansluiting van 2,5 mm, met een drukker.
20160912

Tens Zuigertjes met spons.

Tens Suction Cups met sponsje.

Deze door zuignapwerking te plaatsen tens cups zijn voorzien van een sponsje om nat te maken voor extra geleiding. Het setje wordt geleverd compleet met aansluiting voor op onze tens systemen, en is rimba compatible. Voor wie eens wat anders wil doen met zijn of haar tens unit op plekjes waar je normaal geen klemmetje kunt zetten. Een heel aparte sensatie.
151115

Tepel parachutes, set 2 st

Duo tepelparachute/balzak pads met lead.
Met deze parachute volledig instelbaar op de juiste maat kunt u tepels of balzak stimuleren met de tens. De bijgeleverde kabel maakt het mogelijk om beide chutes op een kanaal aan te sluiten.
151105

Klemmen voor tens, set 2 st

Electro klemmen voor de tens.
Deze electroklemmen kunnen op je tens worden aangesloten en zijn bruikbaar voor tepel of lippen. Er is geen aparte lead nodig.
151102

Plug voor de tens

Plug voor vaginaal of anaal gebruik
Dit plugje is ca. 7 cm lang en heeft een doorsnede van 2 cm. Er is geen aparte lead nodig. Deze tensplug is voorzien van een standaard 2,5 mm aansluiting en compatible met vele andere merken tens units.
151117

Dildo voor de tens

Tens dildo voor anaal of vaginaal gebruik

Tens plug/dildo voor anaal of vaginaal gebruik. Let op deze dildo is 15 cm lang en 4 cm dik. Door de tweezijdig geplaatste zwarte contactvlakken een ware sensatie om te voelen.
160904

Anaalplug Tens XXL

Tens Anaalplug XXL
Deze erg forse jongen is een uitdaging voor elke tens liefhebber/ster. De bipolaire butplug is een jongen van formaat met zijn lengte van 13 sm en zijn dikte van 52 mm. De aansluiting past natuurlijk op onze standaard tens maar ook op andere merken zoals b.v. Rimba.
151118

Cocksleeve voor de tens

Leren Cocksleeve Tens
Deze leren Cock en Ball sleeve is een aparte sensatie voor de tensliefhebbers. De leren straps zijn aan de binnenzijde voorzien van diverse contactpunten. De 2,5 mm aansluiting maakt hem compatible met onze SM Player tens unit en een aanrader voor wie draagcomfort wil combineren met electro genot.
151116

Dilletator en sleeve voor de tens

Een sound met electro en penisring.
Altijd al eens electro willen voelen maar dan aan de binnenkant van de penis. Met onze tens sound kan het nu. Deze set kan aangesloten worden op de sm player tens maar ook op tens units van andere merken. Het kabeltje met de aansluiting op 2,5 mm wordt megeleverd.
160902

Cockringen Tens Setje

Cockringen set Tens

Deze van geleidend rubber cockringen geven een speciale sensatie in combinatie met de tens. Voor het gebruik is weinig fantasie nodig. En de ringen zijn aan te passen voor balzak of penis. De aansluiting past op onze standaard tens unit en wordt meegeleverd. Dit setje is ook te gebruiken met andere tens units b.v. Rimba.
160903

Tens Klemmen setje

Zwart klemsetje tens.

Deze tepel of anders te gebruiken knijpertjes voor de tens geven een aparte sensatie. Te gebruiken op onze standaard tens maar ook compatibel met andere merken b.v. Rimba.
151110

Tens lead 2,5 of 3,5 mm

Tens Lead 2,5 of 3,5 mm aansluiting met pinnetjes-aansluiting of een drukker (afhankelijk van de accessoire die je wilt gebruiken). De SM Player tens unit heeft 2,5 mm aansluitingen.
Deze 2,5 / 3,5 mm tens lead is met compleet aangegoten stekkers. 1,2 meter lang.