Paddles
Van leer, hout of siliconen. Rond, vierkant of langwerpig. Hard of zacht. Voor ieder wat wils
!
!
!
150301

MASTER CLASS the RULER

Stevige houten paddle uit onze MASTERCLASS COLLECTIE.
Stevige houten paddle uit onze MASTERCLASS COLLECTIE. Lengte 55 cm. Standaard op voorraad in rood/zwart of blanco gelakt. Wil je een andere kleur? Dat kan! Stuur ons maar even een berichtje.
150309

Mini spanker

Kleine maar heel stevige leren paddle.
Kleine maar heel stevige leren paddle, 17 x 9 cm. Ideaal voor ballspanking of om gewoon als kleine paddle te gebruiken. Gemaakt van stevig leer en netjes afgewerkt met rood.
170201

Mini spanker vierkant

Kleine stevige vierkante paddle.
Ideaal voor borst of ballspanking afmetingen 17 x10 cm of om gewoon als handzame kleine paddle te gebruiken.
150312

Paddle Bitch

Mooie stevige paddle met de tekst BITCH

Mooie stevige paddle met de tekst BITCH, een mooie stevige paddle met een leuke afslag zeker als je van teksten op de huid houd.

150311

Paddle XOXO

Mooie stevige paddle met de tekst XOXO

Mooie stevige paddle met de tekst XOXO oftewel boter kaas en eieren. Mooi afgewerkt en lekker in de hand liggend. Een leuke aanvullig als je van letters op de huid houdt.

150306

Beginners paddle

Soepele paddle
Soepele paddle voor beginners van immitatie leer. Netjes afgewerkt van niet al te hard materiaal. Een ideale om mee te beginnen.
150305

Paddle hartje

Paddle met een uitgesneden hartje en studs.
Paddle met een uitgesneden hartje en studs. Lukt het jou om een afdruk van het hartje op de huid van je spankee achter te laten? Deze harde leren paddle is voorzien van een hartje waardoor de impact vergroot omdat de lucht er niet achter kan blijven hangen. Maakt erg leuke hartjes op de huid.
150304

Lange paddle

Lange smalle paddle met studs
Lange smalle paddle met studs. Een mooi afgewerkt leren paddle met studs afgewerkt handvat en basis. Stevig en door zijn lengte verzekert hij een aardige impact.
150303

Big boss

Erg Stevige Leren Paddle
The Big Boss is echt groot en heel erg stevig. Met een houten handvat bekleed met leer en een dubbel doorgestikte grote leren flap deels bezet met klinknagels. De afslag ervan en impact zijn niet voor de poes.
150308

Paddle hartvorm

Leren hartje voor ultiem spankplezier, 25 cm
Leren hartje voor ultiem spankplezier, 25 cm. Dit leren paddle met hartjesvorm is stevig genoeg om te tekenen en zacht en groot genoeg om niet te heftig te zijn. Een prima aanvulling voor in je koffer.
150310

Paddle kort

Korte, stevige leren paddle met studs.
Korte, stevige leren paddle met studs. Doordat de studs doorgezet zijn een aparte sensatie op de huid. Stevig leer en met een stevige impact op de huid.
150315

Paddle studs

Stevige leren paddle
Stevige leren paddle met doorgevoerde stukd op de paddle waardoor deze een apart impact geeft op de huid.
150302

Triple ruler

Triple ruler van stevig leer
Triple ruler van stevig leer een drievoudige leren lineaal met een aparte afslag, netjes afgewerkt met klinknagels op het handvat.