Medisch

BDSM en doktortje spelen gaan vaak samen. Schurk en wicht heeft daarvoor een selectie van instrumenten in het pakket die uit de medische hoek komen.

!
Medische benodigdheden voor hem en haar.
!
!
150401

Speculum Metaal

Speculum Metaal RVS.
Metalen RVS speculum met vastzet mogelijkheden kan van small tot large gebruikt worden dankzij de vele verstelmogelijkheden. Voor wie graag eens een kijkje neemt of medische spelletjes wil spelen een echte aanrader.
20161023

Speculum Disposable

Disposable Speculum Kunstof
Deze wegwerp speculums zijn steriel verpakt en voor eenmalig playgebruik bedoelt. Geen lang schoonmaken of ontsmetten meer en handig bij het spelen met meerdere mensen.
150410

Anaal Speculum

RVS anaal peculum
Metalen RVS speculum met vastzet mogelijkheid voor anaal onderzoek. Voor wie graag eens een kijkje neemt of andere spelletjes wil spelen.
20161001

Anaalspoeling

Spoeling met pomp.
Deze spoeling met pomp is voor het inbrengen van vloeistof op de wat lastigere plekken en ook te gebruiken voor het diep inbrengen van glijmiddel. De 500 cc fles is voorzien van een pompfunctie en de geribbelde spoelkop is aan het uiteinde voorzien van de sproeigaatjes.
150403

Stethoscoop

Stethoscoop medisch.
Deze professioneel ogende en goed werkende Stethoscoop maakt je medical play beleving compleet.
150408

Castratie Tang

Castratie Tang met rubbers.
Voor de extremere medical play deze castratie tang met rubbers is een echte kwelling. Let op geschikt voor extreme play, de bandjes zijn samentrekkend en stoppen bloedtoevoer binnen minuten.
150409

Cutter

Veilige cutter voor rubbers.

Ronde claw cutter voor de ringetjes van de castratie tang. Een must have voor het safe verwijderen van de rubbers zonder in de huid te knippen of snijden.

150405

Safety schaar

Veiligheidsschaar met stompe punt.

Deze veiligheidsschaar/verbandschaar mag in geen enkele BDSM tas of koffer ontbreken. Speel je veel met folie, verband of touwtjes en wil je je partner niet verwonden bij het loshalen, dan is deze schaar je oplossing in iedere situatie.
150406

Reflex Hamer.

Reflex Hamer en kwast.
Wil je echt je doktor spel kunnen spelen dan is deze reflex hamer met kwastje in de steel een ideale uitbreiding op je spel. De rubberen uiteinden van de reflexhamer zijn er om je patient op gevoelige plekjes te kunnen teasen en het in de steel verborgen kwastje zorgt voor een extra prikkeling.
150407

Otoscoop

Otoscoop met opzetstukken.
Wil je je patient echt de indruk geven dat je hem of haar wil onderzoeken dan mag deze otoscoop natuurlijk niet ontbreken. Ideaal om in lichaamsopeningen te kunnen kijken. Deze kleine batterij gevoede otoscoop maakt je medisch spelkoffer completer dan ooit.
150202

Naalden 0,6 x 25 mm

Injectie naalden, steriel verpakt. Prijs per 10 stuks
Korte naalden, steriel verpakt. Prijs per 10 stuks. Een ideale beginners naald niet te dik slechts 0,6 mm en veilig te gebruiken met 25 mm lengte.
150203

Naalden 0,8 x 40 mm

Injectie naalden, steriel verpakt. Prijs per 10 stuks
Lange naalden, steriel verpakt. Prijs per 10 stuks. Dikte 0,8 mm lengte 40 mm. De wat stevigere naald voor het echte doorsteken.
150402

Anaal spreider metaal

Anaal spreider van metaal (RVS).
Deze vastzetbare retractor is handig voor het spelen van anale spelletjes. Door de vastzetmogelijkheid makkelijk te fixeren zeker voor medische spellen.
150404

Mondspreider dental

Deze kunstoffen mondspreider is eenvoudig maar effectief.
Deze disposable dental spreader houdt je mond ver genoeg open voor ieder doeleind. Van orgine een tandartsproduct en disposable maar voor bdsm doeleinden eenvoudig te gebruiken en goedkoop in aanschaf.
150705

Mondspreider enkel

Enkelzijdige RVS mondspreider Jenkins.
Enkelzijdige RVS mondspreider, ook wel bekend als een Jenkins mouthspreader. Vroeger veel gebruikt door tandartsen en kaakchirurgen, tegenwoordig een echte bdsm tool.
150707

Mondspreider dubbel

Tweezijdig vergrendelbare mondspreider, dubbele Jenkins.
Tweezijdig vergrendelbare mondspreider, dubbele Jenkins mouthspreader voor wie zeker wil zijn dat hij of zij niet gebeten wordt. Dit uit chirurgisch staal vervaardigde kunstwerkje is niet voor de heel kleine monden geschikt.
160813

Pussy Pumper

Pussy Pump met trilfunctie.
Deze pussy pumper kan los of in combinatie met het meegeleverde tril-ei gebruikt worden. De anatomische vormgeving garandeerd een perfecte afsluiting en de krachtige vacuum pomp zorgt voor een grote zuigkracht. Het trillen kan in veel gevallen de juiste stimulatie opwekken.