Masterclass Collectie
In de Masterclass Collectie, het huismerk van Schurk & wicht, vind je alleen artikelen die wij - meest in samenwerking met specialisten - zelf hebben ontworpen en gemaakt. Deze artikelen zijn uniek en exclusief bij ons verkrijgbaar.
Wij van Schurk en wicht, proberen voor jullie innovatieve dingen te maken waarmee je je spel kunt uitbreiden. Deze dingen hebben we ooit ergens gezien of zelf bedacht. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel dus testen we deze dingen natuurlijk ook zelf. Mocht je aanvulling voor ons hebben of een wens laat het ons dan gerust weten. We staan altijd open voor nieuwe dingen.
!
151506

MASTERCLASS COLLECTIE Bamboe cane 6 mm

Bamboe cane 6 mm dik, 50cm lang
Bamboe cane 6 mm dik, 50cm lang met een houten handvat (standaard in zwart, maar leverbaar in elke gewenste kleur)
150620

Borstklem, set 2 st

Borstklem met rubberen banden.

Deze borstklem is voorzien van rubberen banden en wordt strak gedraaid met een stevig meganiek. De lengte van de banden is afhankelijk van de cupmaat, Geef je dit bij je bestelling even aan ons door? Desgewenst kan er ook een korte band bevestigd worden, waardoor de klem ook bruikbaar is als ballenklem.

150017

Opblaasbare buttplug, ontkoppelbaar

Opblaasbare buttplug met loskoppelbaar pompje

Innovatie van Schurk & wicht (wij zijn deze uitvoering nog niet elders tegengekomen)

Deze opblaasbare buttplug heeft als extra dat het slangetje met het opblaasballetje los te koppelen is van de plug. Dit hangt dus niet in de weg bij het vervolg van het spel, en je zou de plug zelfs onder kleding kunnen dragen!

150018

Opblaasbare dildo, ontkoppelbaar

Opblaasbare dildo met loskoppelbaar pompje.

Innovatie van Schurk & wicht (wij zijn deze uitvoering nog niet elders tegengekomen)

Van deze opblaasbare dildo (van 16 tot 24 cm) kan het slangetje met het pompballetje losgekoppeld worden, zodat het niet meer in de weg hangt!

150612

Magneten, set 4 st

Setje van 4 kleine maar sterke magneetjes.

Deze staafmagneetjes zijn 8 mm in doorsnede en 8 mm lang. De houdkracht is 2,5 kg. Bedenk tevoren goed waar je ze wilt gebruiken: het opzetten gaat haast vanzelf, maar weer verwijderen kan lastig zijn.

150301

MASTER CLASS the RULER

Stevige houten paddle uit onze MASTERCLASS COLLECTIE.
Stevige houten paddle uit onze MASTERCLASS COLLECTIE. Lengte 55 cm. Standaard op voorraad in rood/zwart of blanco gelakt. Wil je een andere kleur? Dat kan! Stuur ons maar even een berichtje.
150208

Play Fork

Play Fork

Play Fork in rood of zwart. Het geheel is ca. 25 cm lang, het handvat is van hout, de prikkers zijn van metaal en scherp! Per set van 2 stuks extra voordelig.