Haken en ogen

Touw alleen is niet altijd genoeg. Soms zijn haken, ogen en ringen een handig hulpmiddel voor bijvoorbeeld een suspension.

!
Bij iedere vorm van bondage is veiligheid een must. Buiten het touw heb je dan ook vaak haken, ogen of ringen nodig om bijvoorbeeld een suspension te kunnen doen. Hier vind je allerhande suspension ringen, wartels en haken om vooral veilig te kunnen werken.
!
!
151655

Wartel

Wartel 575 kg.
Deze wartel heeft een trekkracht van 575 kg. Hang hem aan je suspensiepunt ... spreidstang of shibari ring eraan, en draaien maar .....
151651

Paniekhaken, set 2 st

Paniekhaken set van 2 stuks.
Paniekhaken, voor een uitgebreide beschrijving kijk bij Tips en Trucs, maar veiligheid voorop. Ideaal in situaties zoals aan een stang of andreaskruis om de boeien mee vast te zetten.
161111

Shibariring met ingebouwde wartel

Volledig metalen shibari ring met wartel.

Deze draaibaar gemaakte shibariring bied ongekende mogelijkheden. wartel en ring zijn samengevoegd tot een geheel en draaicomfort is gegarandeerd. De diameter van de ring is 160 mm en dikte is 11 mm. Volledig metaal uitgevoerd.
150451

Shibari ring hart

Mooi en heel praktisch hartjesvorm shibariring.
Mooi en heel praktisch. Door het hartje met de punt naar boven te hangen, kun je aan de onderkant in de twee lobben de touwen heel goed scheiden, zonder dat er een extra binnen verbinding in de weg zit. Voor een goed beeld van de gebruiksmogelijkheden kijk je bij Tips & Trucs.
150453

Shibari ring duaal

RVS bondage ring onderverdeeld in 3 compartimenten
RVS bondage ring onderverdeeld in 3 compartimenten, handig als je het touw uit elkaar wilt houden of speciale dingen wil doen. Deze shibari ring is ook massief en handgesmeed.
150454

Shibari ring hout

Houten shibari ring voor traditioneel shibari lovers.
Heel apart: een houten shibari ring, en maak je vooral geen zorgen, hij is zeker sterk genoeg! Gemaakt van gelamineerd hout en netjes afgerond zodat je touw er soepel door heen kan.
150455

Anaal bondage haak

Een anaalhaak voor bondage.
Een anaalhaak voor bondage. Dit exemplaar is niet bij voorbaat heel onprettig voor je bunny, maar wel heel praktisch. Het bolletjes is slecht 2 cm van doorsnede en is niet afschroefbaar, waardoor er geen sprake is van onhygiƫnische randjes of naadjes.
160456

Anaal bondage haak verwisselbaar.

Anaalhaak met verwisselbare ballen.
Voor wie een vaste anaalhaak te klein is hebben we voor de liefhebber deze anaalhaak met 2 verwisselbare dichte holle ballen. De kleine bal is 38 mm en de grote maar liefst 48 mm in diameter zodat je zeker weet dat het gevoel over komt. We raden je wel aan deze haak goed schoon te maken na gebruik.
150457

Anaal bondage haak XL

Extra grote anaalhaak.
Deze verchroomde holle anaalhaak is een jongen van formaat. Met zijn 30 mm vaste bol en een lengte van 25 cm een met recht stevige jongen. De hoek van deze haak is wat anders waardoor hij mooi vast langs het lichaam ligt. Hygienisch en makkelijk te reinigen.
150405

Safety schaar

Veiligheidsschaar met stompe punt.

Deze veiligheidsschaar/verbandschaar mag in geen enkele BDSM tas of koffer ontbreken. Speel je veel met folie, verband of touwtjes en wil je je partner niet verwonden bij het loshalen, dan is deze schaar je oplossing in iedere situatie.
151411

Enkel hangboeien, set 2 st

Enkel hangboei van immitatie leer.
Deze stevige immitatieleren hangboeien zijn ideaal voor wie eenvoudig en snel iemand op de kop wil hangen. Let wel op dat er stevig schoeisel gedragen moet worden en dat touwwerk en constructie voldoende stevig zijn. Advies nodig? Stuur eerst een mailtje.
151654

Carabijn haken, set 2 st

Set van 2 haken van 8 cm.
Set van 2 haken van 8 cm, met een trekkracht van maximaal 150 kg per stuk CE/TUV keurmerk.
140458

Spreidstang 3 punts

Spreidstang 3 punts

Deze eenvoudige spreidstang wordt op maat geleverd. Stuur een berichtje via de mail met betrekking tot de lengte. Afgebeeld staat een 60 cm stang.
140459

Spreidstang 2 punts

Spreidstang 2 punts
Deze simpele spreidstang met 2 bevestigingspunten wordt op maat geleverd. Stuur een berichtje voor de gewenste lengte. De prijs is een richtprijs voor een 60 cm uitvoering. Handig om de benen of armen gespreid te houden. De uitvoering is geheel metaal.