Touw
Touw in soorten en maten. Voor meer info kijk je even bij de Tips en trucs.
!
Om te bonderen heb je touw nodig. Van dik of dun stevig of soepel. Afhankelijk wat je ermee wil of gaat doen vind je hier een selectie van soorten touw geschikt voor een mooie sierbondage of een ingewikkelde suspension. We hebben katoen, jute en henneptouw in onze collectie en werken dit zelf af naar wens voor jouw doel.
!
!
150101

Touw, katoen

Soepel katoenen touw voor creatieve bondages.
Soepel katoenen touw voor creatieve bondages (niet geschikt voor suspensions). Lengte 10 meter. Standaard op voorraad in rood, zwart en paars, als jouw voorkeur uit gaat naar een andere kleur, dan kan dat ook. Mail ons dan even!
150109

Touw, katoen, op maat

Touw, katoen, 8 mm op maat - prijs per meter

Wil je liever standaard wit touw ontvangen in lengtes naar je eigen keuze. Al dan niet afgetakeld? Natuurlijk kun je bij ons dan ook maatwerk bestellen!
150110

Touw, katoen, gekleurd

Touw, katoen, 8 mm op maat en gekleurd - prijs per meter

Katoen kunnen we ook kleuren voor je! Je ontvangt het dan gebruiksklaar, afgewerkt en natuurlijk mag je zelf de kleur kiezen. De kleuren worden wat minder diep dan het fabrieksmatig gekleurde touw dat we in standaard lengte van 10 meter in ons assortiment hebben. De keuze in kleuren is wel heel groot: stuur ons even een mailtje met je wensen!

150102

Touw, gevlochten jute, afgewerkt

Touw van gevlochten jute, 6 mm of 8 mm dik afgewerkt, naturel

 

Jute touw, gevlochten, 6 mm of 8 mm dik. We hebben het gebruiksklaar: gewassen, opgespannen en geolied en de uiteindes afgewerkt (in naturel of in een kleur naar keuze). De prijs is per meter. Geef bij de bestelling bij aantal het gewenste aantal meters aan, en geef bij de keuze opties aan in welke keur afwerking je voorkeur heeft.
150108

Touw, gevlochten jute, gekleurd en afgewerkt

Touw van gevlochten jute, 6 of 8 mm dik, gekleurd en afgewerkt.
Jute touw, gevlochten, 6 of 8 mm dik. We hebben het gebruiksklaar: gekleurd in een kleur naar keuze, gewassen, opgespannen en geolied en de uiteindes afgewerkt (in een kleur naar keuze). De prijs is per meter. Geef bij de bestelling bij aantal het gewenste aantal meters aan, en stuur ons even een berichtje over de kleur en de kleur van de afwerking.
150103

Touw, gevlochten jute, ruw

Touw, jute 6 of 8 mm dik, ruw.
Hetzelfde gevlochten jute touw van 6 of 8 mm dik, maar dan voor een wel heel zacht prijsje! Je hebt er dan zelf nog wel even een klusje aan voordat het gebruiksklaar is. We adviseren je graag. Prijs is per meter, geef bij aantal de gewenste lengte in meters aan.
150104

Touw, hempex, afgewerkt

Hempex (synthetische hennep) touw, 6 of 8 mm dik afgewerkt.
Hempex (synthetische hennep) touw, 6 of 8 mm dik. We hebben het gebruiksklaar: de uiteindes zijn afgewerkt (in naturel of in een kleur naar keuze). De prijs is per meter. Geef bij de bestelling bij aantal het gewenste aantal meters aan, en geef bij de keuze opties aan in welke keur afwerking je voorkeur heeft.
150105

Touw, hempex, ruw

Hempex touw (synthetische hennep) van 6 of 8 mm dik ruw, maar dan voor een wel heel zacht prijsje!
Hetzelfde hempex touw (synthetische hennep) van 6 of 8 mm dik, maar dan voor een wel heel zacht prijsje! Je hebt er dan zelf nog wel even een klusje aan voordat het gebruiksklaar is. We adviseren je graag. Prijs is per meter, geef bij aantal de gewenste lengte in meters aan.
150107

Touw, gevlochten hennep, afgewerkt

Gevlochten hennep touw, 6 of 8 mm dik gebruiksklaar
Gevlochten hennep touw, 6 of 8 mm dik. We hebben het gebruiksklaar: gewassen, opgespannen en geolied en de uiteindes afgewerkt (in naturel of in een kleur naar keuze). De prijs is per meter. Geef bij de bestelling bij "aantal" het gewenste aantal meters aan, en geef bij de keuze opties aan in welke keur afwerking je voorkeur heeft.
150112

Touw, gevlochten hennep gekleurd

Gevlochten hennep touw, gekleurd naar wens en gebruiksklaar afgewerkt. 6 of 8 mm dik
We hebben het gebruiksklaar gemaakt voor je: gekleurd in een kleur naar keuze, gewassen, opgespannen en geolied en de uiteindes afgewerkt (ook de kleur van de takelingen kun je zelf kiezen). De prijs is per meter. Geef bij de bestelling bij aantal het gewenste aantal meters aan, en stuur ons even een berichtje over de kleur en de kleur van de afwerking.
150106

Touw, gevlochten hennep, ruw

Gevlochten hennep touw van 6 of 8 mm dik, ruw.
Hetzelfde gevlochten hennep touw van 6 0 8 mm dik, maar dan voor een wel heel zacht prijsje! Je hebt er dan zelf nog wel even een klusje aan voordat het gebruiksklaar is. We adviseren je graag. Prijs is per meter, geef bij aantal de gewenste lengte in meters aan.
150111

Touw, geslagen hennep, afgewerkt

Geslagen hennep touw, 6 of 8 mm dik, gebruiksklaar
Geslagen hennep touw, 6 of 8 mm dik. We maken het helemaal gebruiksklaar voor je: gewassen, opgespannen, geolied, op maat gemaakt en de uiteindes afgewerkt in een kleur naar jouw wens. De prijs is per meter, geef bij de bestelling het aantal meters aan en kies de afwerking.
150113

Touw, geslagen hennep, gekleurd en afgewerkt

Touw van geslagen hennep, verkrijgbaar in 6 of 8 mm dikt, gekleurd naar wens en helemaal klaar voor gebruik

We hebben het gebruiksklaar gemaakt voor je: gekleurd in een kleur naar keuze, gewassen, opgespannen en geolied en de uiteindes afgewerkt (ook de kleur van de takelingen kun je zelf kiezen). De prijs is per meter. Geef bij de bestelling bij aantal het gewenste aantal meters aan, en stuur ons even een berichtje over de kleur en de kleur van de afwerking.
150114

Touw, geslagen hennep, ruw

Geslagen hennep touw van 6 of 8 mm dik, ruw

Hetzelfde geslagen hennep touw van 6 of 8 mm dik, maar dan voor een wel heel zacht prijsje! Je hebt er dan zelf nog wel even een klusje aan voordat het gebruiksklaar is. We adviseren je graag. Prijs is per meter, geef bij aantal de gewenste lengte in meters aan.