Zintuigen beperken
Wil je niet dat je sub iets ziet of hoort, of niets meer ziet en hoort? Of aanraken en oppakken.
!
!
!
170204

Padded oogmasker

Verstelbaar gevormd oogmasker.

Van klittenband voorzien padded oogmasker. Eenvoudig snel en simpel.

150805

Blinddoek

Verstelbare blinddoek van soepel en zacht materiaal
Soepel oogmasker van zacht immitatie leer, met neusuitsparing en gesp op de achterzijde.
150815

Padded Mask

Masker met Padding.

Dit immitatie leren masker is voorzien van oogpadding en oorpadding. Let op dit geeft geen 100 procent geluidsafdichting maar helpt wel de zintuigen nog meer te beperken. Het masker is voorzien van een metalen mondopening.
170203

Paddem Masker met balgag

Immitatie leren masker met gag.
Ditvan een holle afneembare ballgag voorziene masker is een leuke extra dimensie aan de bdsm beleving. Het masker is voorzien van een vetersluiting met haarbescherming en oog en oorpadding aan de binnenzijde. Waardoor de belving natuurlijk extra intens wordt.
150813

Ringen Masker

Masker met blindoek en gag.
Dit immitatie leren stevige masker is uitgevoerd met metalen ringen bij de mond en oog openingen welke afgesloten kunnen worden met een oogflap en een mondgag.
150811

Immitatie leren beulkap

Beul masker/hoofdkap.
Immitatie leren masker van goede kwaliteit, wordt doormiddel van vetersluiting aan de achterzijde gesloten en is voorzien van ooggaten.
150816

Honden Masker

Honden Masker
Dit immitatie leren hondenmasker heeft vele uitbreidingsmogelijkheden. De neus en mond zijn verwisselbaar voor een balgag en blindoek, de oortjes zijn afneembaar. De speelmogelijkheden zijn dus eindeloos.
150814

Mittens

Immitatie Leren Mittens/Wanten
Deze immitatie leren gevoerde wanten voorzien van D-ring zijn een aparte sensatie. Door de handen en vingers onbruikbaar te maken geeft het een extra gevoel van machteloosheid.
161102

Dog Paw Mittens

Immitatie Leren Dog Paw Mittens
Deze immitatie leren gevoerde dog paw mitttens voorzien van stevige riemen geven je spel een aparte dimensie. Voor de echte liefhebbers van deze spelvorm een must-have.
150809

Masker spandex zonder padding

Spandex masker zonder padding met mondgat

Dit soepele en comfortabel spandex masker is uitgevoerd zonder padding voor de ogen (laat licht goed door) en een gat voor de mond.
150808

Masker spandex met mondgat

Spandex masker met mondgat en oogpadding
Dit spandex masker is even soepel, zit even comfortabel en is ook voorzien van extra padding voor de ogen, zodat de drager ervan echt niets meer ziet. Bovendien is het masker voorzien van een praktisch mondgat.
150818

Gasmasker Latex

Latex Gasmasker
Dit geheel van natuurlijk latex gemaakte gasmasker is een must have voor de latex en breathplay enthousiasten. Door te spelen met het filter en de adem opening is extreme breathplay mogelijk. Het masker zelf is van natuurlijk latex/rubber en sluit super af tot om de oren.
150812

Wetlook Masker

Wetlook dicht masker.
Dit wetlook masker met rits aan de achterzijde geeft een aparte sensatie en de doorlaatbaarheid van het materiaal maakt de ademhaling zwaarder.
150801

Masker spandex met oogpadding

Spandex masker met oogpadding
Dit soepele spandex masker past altijd en is voorzien van een lichtdichte oogpadding. Ultiem draagcomfort en een uitdaging voor je zintuigen.
150817

Kopkous set.

Set van 3 inclusief tape.

Deze set wordt geleverd met 3 kousen en tape in zwart, rood en blauw. Nooit meer kousen kapot knippen etc. Geen haren meer vast in de tape. Ideaal voor wie zijn of haar onderdanige eens wil verrassen.